Kakaový avokádový „pudink“ bez vaření

Jeden recept na zdravý nevařený avokádový „pudink“ jsem již na tomto blogu zveřejnila. Tentokrát vám nabízím verzi, kterou jsem zkoušela jako první. Skvěle se v ní páruje kakao s datlovým sirupem a tuto dvojici doplňuje vanilka.

Suroviny

  • 2 avokáda
  • 4 lžíce raw kakaového prášku (nejraději mám ten z Čokoládovny Troubelice)
  • 1/2 lžičky mleté vanilky
  • 3 až 4 lžíce datlového sirupu

Postup

Avokáda rozpulte, vyndejte pecky a dužninu ze slupek vydlabte lžící.

Do vyšší užší nádoby vložte dužninu z avokáda, kakao, vanilku a datlový sirup.

Vše dohladka rozmixujte a ihned podávejte. V chladničce „pudink“ vydrží do druhého dne.
</br />

Sdílet: